VM har börjat!

Rapporter börjar så smått komma in från dom lyckliga som får vara på plats i Riga och festa runt före och under matcherna.

Det meddelas om en mycket bra stämning både inne i centrala Riga och vid arenorna. Men tydligen så verkar det som att arrangörerna hal lagt det mesta krutet på den nya arenan. Det är där som det finns öltält och happenings. Den äldre arenan, där bl. a. Sverige spelar ska enligt uppgift vara en ganska öde plats.
Majoriteten av fans som i dagsläget befinner sig i Riga är finnar, Danskar, Norrmän och givetvis letter i mängd. Andelen Svenska fans är tydligen lätträknade.

Ölen då? Vafan kostar bärsen? undrar du. Jo, det ska tydligen ligga på priser rund 1.50 Lat per bira, vilket i runda slängar är ca 20 spänn. Överkomligt med andra ord. Vi får även meddelande om att det är folkvimmel överallt och mängder med discon så enligt vissa så kommer det här VM:et att "Bli mitt bästa någonsin".

Det är nu 6 dagar tills Svea Svin anländer till Riga. Är Du på plats och vill skicka en rapport så maila oss gärna Dina upplevelser på fyllskallar@sveasvin.se

Fem dagar kvar till VM...

..Spänningen stiger. Mail skrivs och samtal rings i en ständigt ökande takt. Drt känn verkligen att det är "VM i luften" som vi säger som varit med i ett antal år.

För första gången så kommer dessutom vi i Svea Svin att försöka rapportera dagligen från VM i Riga till er stackare som tvingas sitta hemma och kolla på TV.

Lämna gärna kommentarer, positiva och negativa, här i bloggen och till er som kommer till Riga under Ishockey VM så säger vi bara:
-Välkomna till årets största fest!