Direkt från VM

Det verkar som att Hockeyvantarna, som vi rapporterade om tidigare lyckas med det som vi själva önskar under VM, nämligen att rapportera direkt från händelsernas centrum. Se till att kolla in deras blogg för info om vad som sker i staden där Tre Kronor spelade upp finland på läktarna under VM-finalerna 1998.

Vi har ju själva förhoppningen att det kommer finnas tillräckligt med Wi-Fi hotspots i Bern så att vi kan uppdatera så gott det går under VM. Antingen så kommer det fungera eller så gör det inte det. Enkelt och klart. Hur som helst så kommer twittern att uppdateras eftersom den inte är beroende av Wi-Fi utan uppdateras från mobiltelefon.

Från den finska sidan

Ännu en blogg har tillkommit som berör det kommande Ishockey VM.
Det är två grabbar från Det Sanna finland - Åland, som kallar sig "Hockeyvantarna" och dom verkar förbereda sig på lämpligt sätt inför drabbningen i Schweiz om några dagar. Kolla in deras blogg där det finns analys av andra länders supportrar och annat. Det verkar som att dom laddar inför VM med att bland annat dricka mycket öl, bli fulla och mota såväl farbror Ågren i grind som bakishunger med Chips, något som vi i Svea Svin inte kan annat än att applådera!!! Bra jobbat grabbar.

Vi är inte helt säkra, men det verkar som att detta gäng kommer att försöka, precis som vi, att uppdatera med rapporter direkt från VM i Schweiz. Det finns all anledning att hålla koll på den här bloggen då dessa tydligen tar spritdrickandet på mycket stort allvar (vi snackar ju trots allt om folk som hejar på finland här).

bild
Övrig info:
En av killarna, Joachim Björkvall, som driver sajten har bidragit med material till Svea Svins hemsida i reportaget från VM 2005 i Innsbruck. Jockes farsa, Munken Björkvall var dessutom medresenär i Grisbilen under samma VM.