Mellandag

En mellandag to say the least.

Vi var fulla som as igår, det var fest, det var glam, det var hångel och bira som flödade. Och detta trots Tre Kronors snöliga förlust mot Kanada. Det var sjukt bra drag i tältet och vi måste verkligen säga att Schweisarna har lyckats med att göra ett riktigt skoj VM för fansen.

Igår så drog vi vidare från hallen till Desperado där vi träffade Omarks brorsa och delar av det amerikanska hockeylandslaget. Mycket fest och skoj.

Annars så sitter vi just nu och fortfarande och väntar på Patrik och Nilses som vart på en ABBA-cover konsert. Själva sitter vi och dricker med Veronika och Tina och ett gäng med finnar.

Finnarna detta VM har varit en, precis som förra VM, en mycket angenäm och trevlig upplevelse. Igår avrundade vi med en Amarettofylla i finnarnas husbil. Inte så smart, men jävlar vad fulla vi blev.

Full fart igår!

Herrejävlar vilken fylla det blev igår!
Började vid arenan och blev intervjuade av Aftonbladet Webb-TV sen bar det vidare till en camping där vi just nu laddar inför matchen mot Schweiz.

När vi kom till campingen så visade det sig att vi bor grannar med ett gäng från Kassel. Ett stort partytält hade dom smällt upp som vi satt och söp med till långt inpå småtimmarna. Ett jäkla hallå och äntligen RIKTIG VM-stämning.Nu jävlar ska vi dänga Schweizare!!