Att döda finnarna(!?)

Ibland så hajar man till lite mer än annars när man slösurfar runt på datavebben. Expressen kör just nu en grej som dom kallar "Bli vår näste Finndödare". I samarbete med Ilta Sanomat så har dom en virtuell landskamp pä nätet. Så passa på att logga in och regga ditt virtuella lag.
Genom att klicka på länken nedan så kan du även se en skön lista som en gång för alla bevisar att finland inte bara är en leksaksnation när det gäller Hockey, utan även suger i andra idrotter!

Nu klämmer vi finnarna!!!


Bild 1

Expressen

Expressen har idag ett test med tillfrågade landslagsspelares "bästa" borförklaringar för att inte ställa upp för sitt land i VM. Förvisso lite skoj till en början, men det är fanimej tragiskt att vuxna människor som tidigare fått chansen att visa upp sig under VM tycker att det inte är viktigt att ställa upp när landslagsledningen vill ha någonting tillbaka från dom.

Tacka vet jag Tommy Salo! Han ställde ALLTID upp når landslaget kallade och gav oss både VM- och OS-Guld. Han gnydde inte om "vara med familjen", "ont i håret", "ska på avmaskning", "rädda förhållandet med min pojkvän" och liknande skit.

salo_mail

Tommy Salo, en av våra allra störste ishockeyspelare!