Förberedelser

Nu går vi in i slutfasen inför VM. Patrik e redan "på plats" så att säga. Well, han är i Stuttgart fortfarande av någon anledning. Han rapporterar att han "hyrt den största husbilen som dom hade" han nämner "Den är så stor att man kan ha väskorna i dushrummet i toaletten" (?!). Vad är det han har hyrt egentligen, den låter ju helt enorm! Och eftersom Patrik är en fullständig teknikidiot så är det inte ens att tänka på att be honom MMS:a eller maila en bild på den. Så vi får bara gissa.

Grodan har införskaffat hockeybyxor, men han påtalade att det är reflexer längst ner på dom. Förklarade att "Dom reflexerna ska av per omedelbart!". Det är på grund av att dessa jävla reflexer förstör varenda bild som tas. I övrigt så ska han sy på sina tygmärken i helgen på hokeytröjan.
171
Don´t fuck up our pics!

Nilses håller på med det sista som gäller karolineruniformerna som vi ska ha på oss i år. Vi har sagt att uniformerna har vi på matchdagarna innan och under match, på ledig tid så är det hemmatröja som gäller (för oss som har med båda varianterna). När det inte är matchdag så har den som har med sig bortatröja på sig den. Nilses ska även fixa trumma under helgen. Vi räknar med att våra uppenbarelser i karolineruniformer kommer att väcka minst like mycket uppmärksamhet i år som dom gjorde under VM i Moskva och vår förhoppning är att synas i såväl TV som i dagspressen som dom smutsiga små mediahoror vi är.

Själv ska jag (Gabbe) sy på dom sista märkena på bortatröjan så att den är i ordning, byxorna och hemmatröjan är "färdiga" så nu är det bara ner med allt som ska med i en väska så drar vi.

Ännu en fundering gäller Spriten, hur blir det med den? Vi blev lovade av Patrik att han skulle fixa detta åt oss och vi hoppas att han gör det. Att inleda VM med Coca Cola och mineralvatten vore inte skoj. Men vi sätter vår tilltro att sprit- och ölproblemet löser sig på ett, för oss, bra sätt då "ett nyktert VM" är en lika galen paradox som "Torrt vatten" eller "en finne som vinner"

Årets stass (Gabbe)

Det finns dom som undrat över om det här blivit ännu en i raden av modebloggar efter Nilses' inlägg om om kläder som han ska ha under VM. Vi kan meddela att det är det inte, men givetvis så är våra kläder en del av det som ÄR Ishockey VM så givetvis ska vi delge er detta.
Själv har man sytt och tråcklat och stuckit sina fingrar på nålar den senaste tiden. Gamla märken ska av från tröjorna och nya ska på. I år så har jag även prövat att sätta på ytterligare märken på brallorna.
Under dom få dagar som är kvar så ska märkena på bortatröjan sys om och ytterligare märken ska sys på på byxorna. Bland annat så ska märken för Sveriges, Tysklands, Kanadas och Slovakiens hockeyförbund på.
Inte heller i år så kommer jag att köra med knäskydd på brallorna även om det är skönast för knäna om man inte kan resa sig upp och tvingas ta sig fram på alla fyra, så som var fallet efter bl a VM i Zürich 1998 när man kom ut från Berhalle wolf.
stass
Den tjeckiska halsduken fick jag under VM i Riga i present av en tjeckisk tjej och den har hängt med sedan dess. Tillsammans med "Mästarhalsduken" så är dom ett bra komplement till årets VM-stass som i övrigt består av en seglarmössa från VM 2000 och ett bar solbrillor (ej på bild) från VM 1996.
VM-byxorna är ett par standard Blåkläder som förutom märkena förbättrats med Guldrevärer och Tre Kronor i tyg. Revärerna och kronorna har sytts på av ett gudbarn till en av Finlands tidigare presidenter (hur coolt är inte det på en skala!!)

Årets stass (Nilses)

satan så skönt, ledig tills på tisdag.
Tänkte redan i morse att idag så skall jag se till att inhandla ett par trumstockar.
Efter att dagen har segat sig fram likt en måndag efter hemkomsten från ett VM så gav jag mig ut i stockholmsvimlet och njöt av "vackra sveeenska flikkkka" och lite storstadspuls innan jag skulle ta den blå "sölkorven" 676:an till Norrtälje.
Efter att ha inhandlat ett par brallor för att ha på jobbet så hoppade jag på den blå och begav mig till Norrtan.
In på musikaffären och ett par grova trumstockar plockades fram av personalen, och precis när jag skulle pröjsa så såg jag i ögonvrån en blå tamburin.
Ett måste att ha med sej, jag vet en i gänget som kommer att bli som ett litet barn på julafton när han får den i sin hand inför match.
med sitt finska påbrå så vet jag att han skulle bli överlycklig om han får en gaffatejpad konservburk fylld med torkade hörntänder att skramla med inför en finsk hockey bockey match.
stass
på bilden ser man att snart är VM här!
Bengt-Åke vi är på väg nu.. sätt på kaffe till kasken....