Äntligen nät!

Helvette! Äntligen så har man fått nät här nere och kan uppdatera bloggen.

Vi har haft några kalla och regninga dagar, det har inte vart idealiskt väder så det har inte blivit mycket älgbord.
Tisdagen började med att Patrik hämtade oss på flygplatsen i Zürich för vidare transport ner till Bern. Vi var ganska mosiga efter att ha supit os igenom mändasnatten och sen rest Sthlm -> Berlin -> Zurich men vi höll festen uppe och det var skoj att vara på VM.
DSC01344
SWE-USA missades av Gabbe och Grodman på grund av fylla men Englund och Patrik va i alla fall inne på matchen (bilder kommer)

Vi har bott på en parkeringsplats hitintills men nu så är vi på en camping tillsamans med Veronica och Tina.

Englund har visat sig vara ett rigtigt fylle-as och vi är glada att ha honom i vår grupp. Det finns mycket att berätta om denne gigant, men vi är glada att ha honom i vår husbil då han passar in gott i vårt gäng. Mer än en gång har vi hittat detne existens raglandes runt i Bern under VM. *applåder*
DSC01359

Just nu sitter vi på en camping som sagt och det är ett gäng tyskar som bor intill oss och vi ska dit och se vad som sker. Partyt har inte hållit så bra fart än så länge även om vi själva har vart på både den ena och den andra. Ikväll så träffade vi ett gäng fulla suporters från Ungern. Mycket trevligt!

Imorgon kommer rapport om vad som händer ikväll. Det kommet nog att bli händelserikt.

Vårt boende

Efter mycket om och men så har vi äntligen fått veta vad det är som vi ska bo i under VM. Patrik har hyrt upp en husbil av typen Rimor Europeo 89 Bunk bed. Enligt Patrik är det den grymmaste grisbil som vi haft och det verkar onekligen som att både en och annan grogg kommer att hällas upp, mängder med bira som ska sänkas och fester utöver det vanliga kommer att arrangeras inför och efter match.
Katamarano_7_A01


Förberedelser

Nu går vi in i slutfasen inför VM. Patrik e redan "på plats" så att säga. Well, han är i Stuttgart fortfarande av någon anledning. Han rapporterar att han "hyrt den största husbilen som dom hade" han nämner "Den är så stor att man kan ha väskorna i dushrummet i toaletten" (?!). Vad är det han har hyrt egentligen, den låter ju helt enorm! Och eftersom Patrik är en fullständig teknikidiot så är det inte ens att tänka på att be honom MMS:a eller maila en bild på den. Så vi får bara gissa.

Grodan har införskaffat hockeybyxor, men han påtalade att det är reflexer längst ner på dom. Förklarade att "Dom reflexerna ska av per omedelbart!". Det är på grund av att dessa jävla reflexer förstör varenda bild som tas. I övrigt så ska han sy på sina tygmärken i helgen på hokeytröjan.
171
Don´t fuck up our pics!

Nilses håller på med det sista som gäller karolineruniformerna som vi ska ha på oss i år. Vi har sagt att uniformerna har vi på matchdagarna innan och under match, på ledig tid så är det hemmatröja som gäller (för oss som har med båda varianterna). När det inte är matchdag så har den som har med sig bortatröja på sig den. Nilses ska även fixa trumma under helgen. Vi räknar med att våra uppenbarelser i karolineruniformer kommer att väcka minst like mycket uppmärksamhet i år som dom gjorde under VM i Moskva och vår förhoppning är att synas i såväl TV som i dagspressen som dom smutsiga små mediahoror vi är.

Själv ska jag (Gabbe) sy på dom sista märkena på bortatröjan så att den är i ordning, byxorna och hemmatröjan är "färdiga" så nu är det bara ner med allt som ska med i en väska så drar vi.

Ännu en fundering gäller Spriten, hur blir det med den? Vi blev lovade av Patrik att han skulle fixa detta åt oss och vi hoppas att han gör det. Att inleda VM med Coca Cola och mineralvatten vore inte skoj. Men vi sätter vår tilltro att sprit- och ölproblemet löser sig på ett, för oss, bra sätt då "ett nyktert VM" är en lika galen paradox som "Torrt vatten" eller "en finne som vinner"

Partrik är på väg

Tänkte först spexa till det och sätta "Patrik har lämnat oss", men efter Challes bortgång så kändes det lite osmakligt.
Just nu så sitter Patrik på ett tåg genom Europa på väg ner till Tyskland där han ska hyra husbilen som vi ska bo i under VM. Han meddelar att känslan inför VM e på topp och att han ser fram emot detta VM med en barnslig glädje som liknar det en finsk alkis känner på måndag morgon 5 minuter innan bolaget öppnar.
Håll koll på vår twitter som kommer att flyttas fram så att den även finns på vår förstasida då Patrik fått order om "Minst tre inlägg per dag så vi vet vad du pysslar med, din förbannade tomte!", och det verkar som att vår alldeles egen Lasse-Kongo tagit uppmaningen på fullt allvar då det redan kommit in inlägg på Twittern.
Efter en del hårda ord och några förtäckta hot så tvingade vi honom dessutom att släpa med sig vårat klassiska Älgbord som blev invigt under VM 2001. Men usch vad han gällde om det.

Nej, nu är det dags att återgå till att sy byxor och sitta med nål och tråd som den lilla kvinna man är.

berlinskan
Älgbordet "in action" var en riktig magnet för supportrar från Europas alla hörn under VM 2001.

Det kom ett IM...

Nilses är taggad som bara den inför VM, precis som vi andra. Det är därför som man när man sitter på jobbet och halvsover rycker till när det plingar till på Skype och följande konversation utspelar sig:

[01.04.09 09.26.59] Nilses: tjing
[01.04.09 09.27.29] Nilses: fan jag skulle vilja vara ledig en hel vecka på en öde ö i karibiska havet
[01.04.09 09.27.52] Nilses: med en fet internetlina så man kunde göra klart allt på hemsidor och skit

[01.04.09 09.30.51] Gabbe: ok, det var fanimmej det mest geekiga som jag hört under hela 2009 utan konkurrens. En Normal människa hade bytt ut internetlinan mot en söt Tjeckiska med fin kropp. Men inte Mister Nilson! Nej, han vil ha ett fett bredband i karibien.
[01.04.09 09.30.54] Gabbe: GEEEEEEEEK!!!!!!

[01.04.09 09.31.09] Nilses: hahaha

[01.04.09 09.31.21] Gabbe: Lysande!
[01.04.09 09.31.41] Gabbe: Det där kommer på bloggen, det ska du ha jävligt klart för dig.
J1200x1600-00168
Gabbe och Grodman med söt tjej från Tjeckien.

Annars så var Nilses orolig inför VM och diskussionen handlade mest om huruvida Patrik skulle köpa bira i Tyskland eller i Schweiz.
För er som inte är helt informerade så kommer alltså Patrik att fixa husbil i Tyskland en eller två dagar innan vi kommer ner och ser till att den är fylld med öl och sprit så vi kan börja hinka direkt när vi andra kommer den 28:e. Nilses undrade om detta med logistiken och ett samtal senare till Patrik och en halv utskällning om att "tror ni att jag är efterbliven eller, era alkade jävlar?" så gjordes det klart att öl köps in i Tyskland. Usch, han kan vara så sur ibland, vår alldeles egen Lasse-Kongo.
Nu blir det till att skicka ut mail igen om att mer pengar ska in till resekassan. 25€ per skalle för bira och 50€ extra till Nilses för flygbiljetterna.
Som sagt, vi är organiserade som ett Preussiskt regemente!!
(nåja, kanske inte riktigt)

På gång

Vi är väldigt organiserade i år.
Patrik ringde idag och var lite betänksam. "Det känns märkligt att det redan är två personer som betalat husbilen och bensinen, mer än en månad innan vi ska dra." Jo, det har blivit så för oss i år. Men det känns bra å andra sidan. Det kommer ändå att bli tillräckligt dom sista dagarna innan avresa så vi behöver nog inte oroa oss.
Som sagt så är det Grisbil som gäller, alltså att köras runt på fyllan av Patrik tillsammans med fem andra män och sova skafötters tillsammans. Nästan lite gay över det hela.

Även flygresan är betald för samtliga. Vad är det som sker med oss? Vi som fixade såna här saker dagarna innan vi drog.
Vi kanske börjar bli gamla.