Hockey-VM i Italien 1994 får sägas vara det VM där Svea Svin bildades. Visserligen hade Johnny och Anders redan året innan besökt Hockey-VM i München men det var inte förrän under VM i Italien som bildandet ägde rum. Ingen vet riktigt hur det gick till när Svea Svin bildades. Helt klart är att det inte ägde rum något "möte" eller liknade utan helt plötsligt så fanns Svea Svin bara där som ett glatt gäng som tillsammans med supporters från de övriga länderna partajade loss under festens fana.
Till detta VM så hade vi inte ens med oss någon egen kamera för att dokumentera vårt leverne så därför så är bildmaterialet ganska allmännt hållet och till stor del inriktat på fansen som helhet.
Bilderna på "Italiensidan" är således helt och hållet andras material som vi på olika sätt tjatat oss till och fått lov att publicera.

Gabbe, Johnny och Ulrika inne på arenan i vintersportorten Canazei där bland annat Sverige spelade sitt grundspel. En mysig liten arena och en otroligt liten ort för att spela VM på kan tyckas, men efter en vecka var man du med hela lokalbefolkningen. Kaninmaskoten som skymtar i bakgrunden hade vi mycket kul med och söp under bordet både en och två gånger på kvällarna i det öltält som fanns direkt utanför arenan.

Gabbe garvar gott åt nånting inne i en av de "Rosa Bussarna" som en dag besökte Canazei och med vars resenärer vi hade förbannat trevligt med. Vart dom kom ifrån och vart dom drog vet ingen, men en trevlig bekantskap var det i vilket fall som helst...

Inne i öltältet var stämningen alltid på topp. Gabbe med Ulrika, en av de resande med dom rosa bussarna. I bakgrunden Fredners ex-flickvän och bakom henne skymtar Johnny.

Fullt ösa nere i öltältet så som det skall vara på ett Hockey VM. Det fanns som sig bör en riktig blåsorkester som spelade tyrolermusik och som höjde den redan höga stämningen. Här har dom svenska fansen från Tvååker dock erövrat scenen.

Är det att försök till att göra "Macarena" två år innan den kom ut eller? Gabbe spexar runt inne i öltältet.

"Tre Amigos". Dom här lirarna är ifrån Canazei var stenhårda fans av Sverige. dom tyckte helt enkelt att vi var ett förbannat roligt supportergäng. Mannen i mitten var dessutom ägaren av baren i öltältet och stötte friskt på Annika och ville dessutom fria till henne men hon hade fullt upp med...

...en supporter från vårt östliga grannland som vi kallade "klapp-klapp". Han knallade runt HELA vistelsen i Canazei med en "klappa" i plast som var färgad i dom finska färgerna. Det var kanske kul till en början, men efter några dar fick det ju faktiskt vara nog.

Och här är hon med en av medlemmarna i "Tre Amigos"...

...Och med Roger Nordström, Tre Kronors huvudmålvakt under detta VM. Här är dom nere på klubben "Il Gatto Nero" (Svarta Katten) och festar vilt...

...Och med några lokala italienare...

...Och med Göran som vi efter detta VM har börjat kalla för "Åre" men han är från Stockholm egentligen, men han kom ner med Åre-gänget och därav namnet.