Eftersom Canazei ligger mitt i dom italienska alperna på ganska hög höjd gjorde det att nätterna var svinkalla och dagarna varma. Utsikten var otrolig när man nu kunde uppskatta den vilket inte alltid var så lätt med tanke på dom låga alkoholpriserna i Italien.

På väg upp till en av topparna i Canazei i linbanan.

Tjommen, Peter, Göran och Cilla begrundar den otroliga utsikten från 3264 meters höjd (Tjommen i badtofflor)

Om ni tittar lite till vänster så ser ni nog Milano som ligger bakom topp nummer 4... Det var som sagt mitt i detta alplandskap som Sverige spelade sitt grundspel under 1994.

Den här bilden beskriver ganska bra hur det såg ut i Canazei. Canazei består ju egentligen av två byar; Canazei och Alba som om vi har fattat det rätt tillsammans kallas för Val di Fassa. Och det här är vägen mellan dessa två byar som ligger på ca en kilometers avstånd.

Det här kan man nog kalla för "centrala" Canazei. Det var här som man bland annat kunde hitta discot "Il Gatto Nero" som var det ställe där alla vi fans drog till efter det att öltältet hade stängt och där vi festade vilt tills morgonen grydde. Fotot är taget från Åre-gängets hotell och visar huvudgatan i Canazei under rusningstrafik.

Var fan är öltältet? Tjommen, Göran och Peter undrar. Åre-gänget har irrat bort sig i storskogen och letar frebrilt efter tältet där vätskekontrollen skedde.

Detta VM var som sagt det mest oorganiserade som vi än i denna dag har vart på. Detta ledde till att vi inte hade något egentligt boende förutom den bil som vi reste ner i. Det är den som skymtar i högerkant, en Alfa Romeo 164. Visst, du läste rätt! I denna reste vi i, bodde i, åt i, sov i... I totalt tre och en halv vecka (resan ner och hem inräknad). Att Johnny fick denna bil såld efter detta är det ingen som begriper med tanke på hur den luktade när vi kom hem. Men kul hade vi!!!