...Helsingfors!

Pundar-Patrik har en förmåga att ta bilder på en hel del - i vårt tycke - massa onödigt skit. Som till exempel den här bilden på en byggnad i Helsingfors. Jag tror det är parlamentet, men vem vet...
Återigen en äta-bild. Här har vi parkerat på Pizza Hut för att inta lite fast föda. Fredner verkar längta till sommaren eller nåt, Gabbe ser klart skeptisk ut till det mesta. Det är bara Johnny som äter med god aptit.
Vi tänkte ta lite semester från semestern i Helsingfors och ta båten över till Estland för att även visa detta folk vilka det är som är födda i festens tecken. Men eftersom det inte fanns plats för vår kära husbil så gick dom planerna om intet. Trist, för det hade vart kul att se Tallinn tyckte vi alla så vi...
...drog istället hem till Kenneth, Moppas polare som Gabbe, Johnny och Fredner inte hade träffat sen 1994. Vi satte upp detta trevliga arrangemang på hans balkong. Gabbe visar med förtjusning vilka som dominerar! Kenneth var inte riktigt lika road.
Nu börjar det nästan bli lite väl mycket matbilder. Här står Johnny och Kenneth i densammes kök och lagar grymt god mat kan vi lova, mmmmmm!

Även munhygienen måste skötas. Att tillhöra Svea Svin innebär INTE att man får åsidosätta sådant som hygien och liknande. Visst skall vi svina och det med besked, men det skall göras med stil!
Fredner och Johnny sov uppe hos Kenneth under vår korta vistelse i Helsingfors medans Neger-Greger och Pundar-Patrik sov i husbilen. Här kommer Fredner och väcker de frusna på morgonen.

Nåväl, vi hade fått våran välförtjänta semester i Helsingfors och insåg att det var vår plikt att röra oss västerut mot Åbo och heja fram vårt älskade Tre Kronor. Så det var bara till att tvinga in Patrik bakom ratten och sen åka tillbaka till...