Fredner med tillhörande finne. Här är han igång som bara han kan vara. Fullt ös och ett otroligt ölande i vanlig ordning.
Återigen en underbar bild på Fredner! En sån lycka och glädje över att ha en öl stadigt i sin hand är det bara Fredner som kan uppvisa. Se så uppåt han är, notera den snygga ansiktsmålningen.
Ruskiga Röjarna, detta käcka och glada partygäng som varit med i VM-gemet sedan 1995 partar här tillsammans med Svea Svin som de goda gossar dom är.
Från vänster har vi Wiruz, Ode och Johnny. Det här är grabbar som verkligen vet hur man svänger en bira i glada vänners lag. Straxt efter det att den här bilden togs så kom snuten bort till oss som satt och festade, men vi bjöd han på en öl och sen var den saken utagerad.
Som sagt så är en del av TV3-gänget snubbar som vi i Svea Svin brukar umgås mer eller mindre med under VM. Här har Fredner återigen hittat Gert Fylking som nog inte behöver någon närmare presentation för den breda massan.
Inför den första finalmatchen mot finland så kom TV3 och Gert Fylking till oss svenskar och bad oss att paradera nerför gatan som gick utanför stadion vilket vi naturligtvis ställde upp på. Det blev en bra uppslutning som synes. Hoppas att ni fick bra bilder Gert! Gert syns här i sin regelrätta outfit bestående av Rosa träningsoverall och skinnboots.
Här är inför matchen SWE-FIN (om det är den första eller den andra vette fan) och det var ett otroligt tryck på båda klackarna. Stämningen var på absolut topp och man träffade hur mycket folk från tidigare VM som helst. Fredner har i vanlig ordning ställt sig mitt i finnarnas klack (under pilen) och trummar för fullt.Underbart!!!
Naturligtvis så fanns det säkerhetspersonal utanför och inne på arenan. Men till skillnad från de svenska dito så var dessa väldigt trevliga att ha att göra med. Här har Fredner av någon anledning plåtat den här tjejen bakifrån, men vi andra vill minnas att hon såg lika trevlig ut framifrån...
Inför matchen SWE-FIN så lyckönskar Fredner Estella Njoo, en schweizisk supportertjej, med en rejäl puss som brukligt är. Här ser vi även en av norrlänningarna från Luleå i nederkant på bilden och till vänster om Fredner i vikingahjälm och bira har vi Teddie från Lachen i Schweiz. Killen i bakgrunden med svart hår var den som målade oss - och gjorde det bra - han heter Andreas och är bosatt i London.
Pernilla i partytagen utanför arenan tillsammans med Gert Fylking samt några av snubbarna från Björk och Boströms bus(s)resor.
Pernilla laddar inför matchen med de så kallade "Rinkbröderna" från Stockholm.