Fredner visar vilka det är som har kommit till stan. Full fart nerför Carl-Johan på ett skejthelvette!!! Vissa har mer stil än andra, helt klart!


Med en JÄVLA fart nerför Carl-Johan måste man säga. Det är otroligt att man kan åka med en sån fart och med så mycket fylla i sig utan att slå ihjäl sig. Men kan nån så kan Fredner!!!


Gabbe ser klart less ut. vette fasen vad det beror på, men polisen kom i alla fall fram till honom och frågade om han hade tänkt att köra bilen. Han svarade nekande på detta vilket vi andra är mycket tacksamma för...


Inne i öltältet som låg precis utanför arenan så är Fredner i full gång med att dra igång som svenska fansen. Ett jäkla tryck blev det så fort som vi kom in i hallen och drog igång talkörerna!


"Alla vi som älskar Sverige klappar nu!!!" Fredner och Gabbe drar igång svenskarna.


Gabbe sitter med några Schweisiska supportrar som vi hade träffat i Zürich förra året vilket var ytterligare ett glatt återseende. Här syns även våra två Svea Svin-flaggor varav den enas öde förblir okänt eftersom den försvann efter några dagar. Är det nån som vet vart den tog vägen så kan ju alltid ett medlemsskap i Svea Svin bli aktuellt. Maila oss!


Hela Leksand är samlat i Öltältet. Från vänster och runt ser vi Snibban, Bergman, Dennis och "Ingvar Carlsson".


"Djävlarna" Var ett sanslöst gäng som verkligen visste hur man håller igång och "firar VM". Här med en skylt som nog inte behöver någon närmare förklaring.


Marielle har påbörjat sitt festande i Oslo genom ett snabbt inköp av ett sexpack med Bärs! En kul bekantskap som vi hoppas vi får återse i Ryssland nästa år.


Ni som kollat in våra tidigare VM här på sajten vet att det har blivit tradition att måla sig hos Svea Svin. Vi hade parkerat husbilen uppe vid kyrkan och här ser vi Peter vara i full gång med målandet.


Inför matchen AUT-JPN så var Gabbe tidigt på plats för att se till att fansen från dessa två länder kom igång med festandet. Men verkar det inte lite tomt i öltältet?

Den finska sisun kramamdes ur av "de japanska" vilket här tydligt illustreras. Skärpning för fasen! Det gäller ju att visa att Skandinavien inte viker i första taget, man får ju skämmas ;-)


Gabbe och Fredner i livligt samspråk med några japanska fans. Dom är verkligen så roliga och trevliga som i alla fall vi hade uppfattningen att dom skulle vara. Det var första gången som Japan hade kvalificerat sig till A-VM och vi hoppas få återse dom nästa år igen.