Dagen efter var det dags att ladda upp rejält och sätta fart på livsandarna. Tina häller upp Champagne för att komma i stämning. Fredner, Kire och 65 Nilses kollar på.
På väg till tunnelbanan så verkar det som om spriten tar även på Nilses.
Eftersom Sverige inte skulle spela förrän två dagar senare så drog vi in till "Finn-arenan". Dom hade fått ett helt öltält till sitt förfogande vilket man inte var så lite avundsjuk på :-( Men va fasen, det går ju att bli full på Lapin Kulta med även om det smakar finskt avloppsvatten.
Vi hittade på några lokala brudar i hallen som vi gjorde sällskap. Fredner är naturligtvis framme och visar sin uppskattning :-)
Gabbe i glatt sällskap med en finsk supporter.
Det är inte ofta som det händer och det är fan inte vackert, men ibland så händer det att Patrik låter sig ryckas med och ramlar runt på dansgolvet.
Nu börjar det hända grejer. Johnny kysser den heliga Champagnen som skall göra oss alla så fulla och fina. Reine ser glad ut med sin flarra fylld med glädje och Kire verkar helt överlycklig över att vara tillsammans med så trevliga människor!


Reine och Fredner kom på att dom inte hade fått i sig någon frukost så det var väl bara att göra som befolkningen i övrigt och inta den på trottoaren. Så ska det se ut! Estrellachips och Champagne. Fredner visar Rookien Reine hur det går till på VM.