Innan VM ringde vi upp vår vän Patrik för att höra om han hade lust att i vanlig ordning komma med och agera chaufför och fotograf åt oss och titta på när vi dricker sprit, skriker "Heja Sverige" samt krälar längs gator och torg. Det blev ett mycket intressant samtal.

- Tjena mannen, det e Gabbe! Det va fan inte igår. Ett år sen va?
- Jaha, hej.
- Vasägeru. KANADA! Jag och Nilses, drar tillsammans med SVMK. Vad tror du om den idén? Va, va! Det kommer bli råhäftoballo!!!
- Alltså, att jag skulle åka med er, era €&)&# €%/()&" så tror du !/)/(€##" fel. Att ni, som inte är någonting annat än #/&%#" och "(&##%% för att inte tala om att ni beter er som ena €)(#/"&&. Ni kan fara åt €€&% med erat svineri #=)(€/ )#))(#"°°§§!! Att du ens ringer och frågar är inte bara en !(/€§& förolämpning mot mig som person det är nog "€%&&%"!§ det dummaste jag hört sedan The Ark framförde "One of us is gonna die young" på den där galan för svältande barn i Globen!!!
- Precis. Sen undrar jag om vi kan vi få låna din videokamera och filma när vi krälar runt på fyllan därborta?
- Ja vafasen, det ska väl gå bra. Jag skickar den i en vadderad påse till dig.

Så vi var ett litet men glatt gäng som drog upp till Arlanda för att resa över halva planeten för att uppleva något som ingen upplevt tidigare, ett Ishockey VM i Kanada.

 
Share |

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Årets reklamfilm för Hockey VM "Machinae supremacy"
   
London-Toronto. Kabinen var inte rökfylld, det var bara vår kamera som var kass. I väntan på att få komma vidare till Quebec. Grodman har just bevittnat den klassiska "Pass-paniken" när Gabbe med skräck i rösten trodde att han glömt sitt pass på planet. Mycket skoj och många garv!
   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Grodman i Quebec på den kanske minsta flygplatsen som vi någonsin besökt.
Efter 16 timmar eller nåt på flygande fot så var man så ofräsch som man knappt kan tänka sig.
Omgivningarna kring White House inn, vi ansåg mer att det var "Bates Motel" och det var genom det namnet som vi refererade till från dag 1.
   
Gabbe och Grodmans rum efter en egenhändigt gjor makeover. VM kan börja!!! Plattan inspekterar. Han var mycket impad.
   
Presentation av omgivningen. Dags att installera sig och chilla. Inte helt fel efter en dusch att bara softa i solen med några bira. Men shit vilken jetlag!
   
   
   
Känslan av amerikansk stad förstärktes av dessa enorma pickups som finniga pubertetspojkar körde omkring i. Hade det inte vart för att dessa dessutom babblade på franska så hade bilden varit komplett. Nilses anser att det är dags att dra till arenan.
 
Tillbaka Till startsidan