Självklart så finns det en massa pubar i Åbo som vi gärna hedrade med ett besök. Här är vi nånstans gud-vet-var och släpper loss. på den här bilden så syns Johnny i ett tappert försök att väcka en finsk supporter.
Efter ett tag så hittade vi även dessa två norska fans. För Johnny och Gabbe så var det ett kärt återseende att se tjejen på bilderna eftersom dom hade setts första gången under VM i Italien. Gabbe och Johnny hade bara svaga minnen från just det tillfället, men Gabbe hade för sig att dom hade blivit hotade av ägaren till hotellet som dom norska fansen bodde på att han skulle tillkalla Militärpolisen om dom inte slutade festa och försvann. Nåja, norskan och hennes polare hade i alla fall tyckt att det hade vart kul att ha de båda grisandes hos dom och det är det som är det väsentliga.
Efter ett par dagar så ökade uppslutningen betydligt eftersom folk insåg (dom som var rookies) att det var hos oss som det verkliga partyt började.
Snuten kom också förbi. Dom måste ha undrat vad det var för typ av upptåg som vi höll på med. Vi förklarade för dom att vi bara laddade inför matchen och att vi inte sålde någonting. Fredner försökte - som vanligt - att bjussa på lite hembränt, med det var dom inte intresserade av alls.
Det här är Elysée arena utifrån. Ganska imponerande faktiskt.
Hos den svenska klacken är det som alltid hög stämning och självklart så är det Fredner som drar igång massorna. Här syns också Johnny och "Tysken" men varför ser han så fundersam ut?
Gabbe och Johnny snackar med ett par kanadensiska supporters. Dom verkar ha ganska roligt åt deras dravvel. Det här är faktiskt den första gången som vi kan minnas som vi har stött på kanadensiska fans vilket är ganska synd för dom verkade väldigt trevliga.
Jodå, vi kan faktiskt äta också på våra resor även om man kan tro annat. Det är också ganska ovanligt att det förevigas på bild så här.
Gabbe sitter i hotellbaren på på Hamburger club och väntar på Bira. Det här var ett ställe som var mycket centralt för vårt festande under detta VM. Det här var också det ställe som TV3 var på under kvällarna eftersom dom bodde i det hotell som baren var inrymd i.

Efter detta så tyckte vi att Åbo var lite för litet så vi tog och drog vidare till...