Gabbe inne på arenan under periodpaus i matchen SWE-SWI. Bilden togs direkt efter det att han hade blivit intervjuad av Schwezisk TV om det Schweiziska lagets chanser i detta VM. Att han klarade av att göra den intervjun på tyska får anses som en bedrift med tanke på hur "glad i hatten" han var.
Här är dom igen! Dom två norrlänningarna som vi träffade under VM i Åbo. Dom påstod att vi hade träffat dom redan under VM i Wien, men det är någonting som vi inte kommer ihåg - någon av oss. Det var han till höger som halade den amerikanska flaggan på halv stång efter matchen SWE-USA i Åbo. Det är som sagt dessa två som "döpte" Gabbe till "Neger-Greger" och Patrik till "Pundar-Patrik". Ett par riktiga sanslösingar som gjorde i Zürich det som vi gjorde i Canazei/Milano, det vill säga sova och bo i en bil under VM, fast dessa två snubbar använde en Mazda 626. Dom här två skall det bli kul att återse i Norge nästa år. Dom kommer uppifrån Luleå.
Återigen sitter Fredner och laddar batterierna efter en match (eller är det inför? Fan vet!) Observera den totala slapphet som genomsyrar hela hans lekamen och observera också den öl som han trots allt håller i ett fast grepp i högernäven.
Inför den andra matchen mot Schweiz så partade vi naturligtvis åter med dom lokala invånarna. Här har Fredner lyckats få tag på en av de mängder av koskällor som scweizarna hade med sig. När han ensam började låta med den så var det som om skallen skulle explodera. Tänk dig då när 100 till drar igång...
Fredner igen med den förbannade klockan. Tyvärr så ser man inte riktigt på bilden hur många schweizare det var som hade kommit till arenan för att parta med oss svenskar inför den andra matchen mellan SWE-SWI. Hallen syns till vänster i bild.
Här är Fredner inne på arenan tillsammans med Pernilla från Ystad som var med under nästan hela VM. Hon var en skitkul bekantskap och man kan bara hoppas att hon kommer med sitt galna gäng till Norge 1999.
Vi träffade ett par snubbar ur produktionsgänget som tillhörde finska YLE-TV. Dom visade sig vara ett riktigt partygäng som vi hade vansinnigt kul med. Här är det Gabbe tillsammans med dessa käcka gossar nere på Bierhalle Wolf och som synes är stämningen på topp! Killen i bakgrunden har tagit på sig Fredners "vikingahjälm" som var nytillverkad inför detta VM eftersom han efter mycket om och men lyckades att supa bort den han hade under VM i Österrike den sista dagen i Wien.
En av dagarna så tog vi och killarna från YLE-TV och drog iväg till en av parkerna som ligger nere vid Zürichzee för vätskekontroll. Vi hade verkligen förbannat kul med dessa killar. Stämningen var på topp, det var varmt som attan och ölen flödade därför i sanslösa mängder.
Under en av våra vandringar upp och ner för Niederdorfstraße (partygtan i Zürich) så träffade vi av en slump på Kurre Lindström som gav finland deras första VM-guld nånsin i Stockholm 1995 och naturligtvis var vi tvugna att ta en bild på han.
På Niederdorfstraße så har Gabbe och Fredner tagit position tillsammans med Perra och Bergwall. Men vad var det för lustiga flaggor som hände på erat hotell Perra, och vad var det för sorts pub som låg i källaren? ;-)