Hockey VM i Norge var verkligen nåt som vi hade sett fram emot. Det skulle bli spännande att se hur våra norska grannar hade löst uppgiften att organisera ett VM. Vi drog iväg från Göteborg i vår välbekanta husbil och satte fart mot Oslo fyllda med förväntan. Det skulle komma att bli ett VM fyllt av både positiva och negativa upptäckter...


Gabbe och Peter sitter i husbilen på väg till Oslo. Dom ser lite yrvakna ut men det beror på att dom hade sovit ett bra tag sedan avresan i Göteborg och på grund av ett för hastigt intag av alkohol.


Dasset som vi hade i husbilen var naturligtvis fyllt med en massa gott att dricka under VM. Vi har dock valt att sencurera mineralvattnet för känsliga surfare.


Fredner och Peter under en paus nånstans i Norge. Fredner syns här med det som verkligen skulle komma att bli våran huvudsakliga föda under detta VM - "En korv med bröd - tack".


Väl på plats i Oslo så visar vi stolt upp vår för detta VM nyuppsydda Svea Svin-flagga tillsammans med två lettiska supporters.


Under den första matchen så hejar Gabbe och Peter för fullt. I bakgrunden så ses "Tysken" vilket var ett kärt återseende.


Vår flagga syntes tydligt under matcherna. Här har vi placerat den strategiskt bakom mål för bästa exponering i TV och för de övriga åskådarna.


Fredner är i full gång med samspråk med några kvinnliga åskådare, men cheerleadarna verkar inte så roade av konkurrensen om uppmärksamheten...


Den första kvällen drog vi till ett ställe som heter "Fiasko" som ligger alldeles intill SAS-Radisson i Oslo. Stället var som namnet antyder inte det roligaste vi har vart på men vi gjorde vårt bästa för att dra upp stämningen så gott som det gick, men det var inte lätt kan vi lova. Här se vi Tysken, Bergman, ?, Perra och med ryggen mot kameran sitter Gabbe.


Den numera välbekanta "Fredner position". Fredner laddar batterierna inne på Fiasko.


Vi tyckte som sagt att Fiasko uppfylde förväntningarna på en riktigt usel pub så vi drog vidare till Carl Johan, huvudgatan i Oslo, och hamnade på ett ställe som heter Scotsman. Här ser vi Fredner hälsa på en finsk supporter och för att visa sin solidaritet med vårt östliga broderfolk så har han tatt på sig en finsk mössa - jisses!


Är han inte vacker så säg?