Äntligen var det dags för ytterligare ett Hockey VM i glada vänners lag. Hockey VM i Ryssland blev jäkligt speciellt, inte bara för att det var första gången som många av oss skulle besöka Ryssland för första gången utan även för att Svea Svin hade bestämt sig för att organisera resan över till Ryssland. Herregud, hur skulle det sluta. Men efter sanslöst mycket strul med hotell, biljetter, visum och en massa annat så kom vi iväg i alla fall. Det skulle bli ett VM som ingen av oss tidigare hade upplevt...
Som dom ÄKTA hockeysupporters vi är så kom hela 83 procent av vårt hockeygäng till VM, inte illa, och självklart så var vi med från allra första början - fattas bara annat. Men är man proffs på att åka på VM så är man!
Patrik hade mycket klara direktiv inför VM: Ta inte nu en jäkla massa bilder på hockeyspelare och konstigheter, utan fokusera på att ta balla bilder!


Gabbe är klar för avfärd på mogonen den 28:e. Vi hade bestämt oss för att åka två dagar innan Sverige skulle spela för att hinna komma in i "rysstempot".
Nu ska det festas och svinas som aldrig förr, vi skall ju trots allt till landet som flödar av Vodka!!!
Gabbe och Kire på flygbussen på väg upp till Arlanda för att möta upp dom andra partymännsikorna. Kire som är den senaste medlemmen i Svea Svin ser förväntansfull ut. Kire var på sitt första VM i Stockholm 1995 och skulle visa sig vara ett MYCKET bra komplement till oss andra i Sveriges Fullaste hockeygäng.
På Arlanda så träffade vi på resten av gänget. från vänster till höger ser vi Lilleman, Lillis, Johnny, Örming, Gabbe och Fredner som sitter och vilar lite. Han var inte helt nykter när vi träffades, men det skall börjas i tid som onyktert ska bli.
Vid incheckningen ser vi 65 Nilses i "Foppa" tröja med nummer 21 och strax till höger om han så skymtar Bergman, en veteran i det här sammanhanget. Han har vart med längre än någon av oss. Det ryktas att han har vart med sedan VM 87. Till höger om Bergman har vi Lillemans kärrings morfar, Arne 82, mellan Johnny och Fredner skymtar Reine som var med på VM för första gången och längst till höger syns Tina som har vart med i VM-gemet sedan VM 94 i Italien.
Äntligen inne i avgångshallen. Vi samlas kring baren för att få i oss några stadiga groggar innan planet lyfter.
Johnny, Gabbe och Kire ser fram emot en "härlig" flygtur till St. Petersburg.
...Men, vad fasen? Vi sa ju åt Patrik att INTE TA EN MASSA SKITBILDER!!! Vad är det här, vad står det, varför lyssnar han inte??? Att man alltid ska behöva tjata!
Jaja, käket på planet gick ju ner i alla fall utan att man behövde kämpa emot spy-reflexen alltför ofta, och pissljummen öl drar ner betyget vad gäller maten på Pulkova Airlines.