Efter ca en timmes flygresa så har vi alltså landat på Pulkovo flygplats utanför St. Petersburg. Bussen som syns i bakgrunden var den som vi hade att åka runt i dom första tre dagarna och var nog bland det mest fallfärdiga som vi nånsin sett.
Va fasen, man måste hålla humöret uppe. Gabbe och Tina på bussen i spänd förväntan på Hotellet.
Ooookej... Är det detta hotellet som vi ska bo på? Inte riktigt vad man hade fått förhandsbesked om. Vi överdriver inte om vi säger att detta var den värsta, skitigaste, vidrigaste, äckliga till Hotell kamouflerade bajamaja som någon av oss hade besökt - nånsin. Här är vi i korridoren på Hotel Samson som låg en bra bit utanför centrala Petersburg och som till och med taxichaufförerna vägrade att skjuts oss till på nätterna.

Jörgen tyckte att det bara var att somna ifrån eländet och hoppas på att det skulle vara bättre när han vaknade. Vi förstår honom.

Johnny begraver ansiktet i sina händer. Han är allt annat än nöjd med standarden, rummen, kackerlackorna, allt, allt, allt.

Klart skeptisk till Samson. Va f-n är det här verkar Gabbe fundera.

Detta var vårt fina duschrum.Kackerlackor gjorde en gärna sällskap när man stod där i all sin förndedring i kallvattnet och funderade på hur lång tid som det skulle ta innan man utveckalde fotvårtor med tanke på att duschrummet inte verkade ha städats sedan Bresnjevs dagar. UUUUÄÄÄÄCKKKKELLLL!!!

Här har vi toaletten som vi tydligen skulle använda. Man kan kanske förstå att vi gärna höll oss tills vi kom in till stan och till någon restaurang.

Här är handfaten som man kunde tvätta sig i. Det är lite otroligt faktiskt, men efter någon dag så använde vi faktiskt dom.
Det här rummet vad den så kallade "Matsalen". Den var lika sunkig som resten av hotellet och vi kallade den ironiskt för "Kristallsalen".
Precis utanför Samson så fanns det till råga på allt ett jäkla hål fyra meter rätt ner i backen som inte var skyltat på något vis. Helt livsfarligt när man kom hem mitt i natten på däparfyllan. Kire demonstrerar hur det kan gå.
Okej, det var ju ingen mening att stanna på detta råttbo så vi bestämde oss itsället för att dra oss in till stan. Här har gruppen precis inköpt alkohol för att försöka komma över chocken av det som dom tidigare sett.
Vi klev av bussen vid det som skulle bli vårt stamställe under VM i Ryssland. En restaurang som heter Afrodite och som låg mitt i centrala Petersburg. Det var ett ställe av lite bättre standard och med mat som var helt i klass med det som man är van vid hemifrån. Att sedan kökschefen pratade svenska var ju även det ett plus i kanten. Här har vi precis fått in lite käk som kan vara bra att grunda med innan man börjar tokfestandet.
Medans vi andra käkade så passade Fredner på att bekanta sig med lokalbefolkningen.
Efter att vi vart på Afrodite så drog vi ut till den svenska arenan, eller rättare sagt, den arena som Sverige skulle spela på. Ett imponerande bygge som dom hade färdigställt bara dagarna innan VM skulle börja. Här ses hela gruppen uppställd och det är:
Bakre raden: Fredner, Perra, Dennis, Johnny, Lilleman, Gabbe, Kire och Igor
Mittenraden: Snibben (Ingvar Carlsson), Igors fru, Snibban och "Morfar".
Främst: Bergman (i telefon)