Rena rama Ryssland. Personalen som hade våra nycklar kunde inte ett ord engelska så det var strul i kvadrat när vi skulle komma in på våra rum. Men allt löser sig med (mycket) tålamod…
Framme vid hotellet så var det dags för resten av gänget att dra på sig hockeytröjorna. Gabbe sålde en av sina till Matte och lånade ut sin bortatröja till Peter den fulle.
   
Hotell Samson-stil på rummen, fast mycket fräschare och trevligare. Jörgen hade gjort ett bra jobb med att fixa rum på studenthotellet.
Patrik ser till att den svenska fanan pryder hans och Gabbes rum. Stiligt!
   
Genomgång och förgroggar hälldes upp.
Se så ja! Häll på du bara. Ytterligare en otrolig fördel med rummen som Jörgen fixat åt oss var att det fanns kylskåp på dom. Normalt för ett vanligt hotell, ja. Men för att vara ett studentställe så var det ju ett trevligt initiativ av ägarna.
   
Precis vid hotellet, på krypavstånd, så låg en liten kvarterskrog. Första kvällen spenderade vi där. Jörgen gjorde sig poppis genom att sluddra ur sig: Beeeer får evveryoann in here!!! Priserna i Ostrava var så sanslöst låga att ingen trodde att Jörgen hade särkskilt stor bakisågren dagen efter för dom spenderade pengarna.
Tillbaka

Hem

Vidare