Tillbaka till start!

 
The Gold award!
Gästboken Länkar  Pressklipp  FAQ  Tack till! 
Uppdateringar  Info om hemsidan  Maila oss  Webmasters  

Om hemsidan

Texter, Bilder och filmer
Materialet på Svea Svins webbsida är vårt eget förutom i de fall där andra har hjälpt oss med material i form av bilder, artiklar, berättelser eller liknande. Det material i form av bilder som skickats till Svea Svin anses berättigat och godkänt att publicera på sajten. Undantag görs naturligtvis om personen som skickat bilder uttryckligen nekar bilder till publicering.

Cookies
Svea Svin använder inga egna sessionscookies, däremot så registrerar räknaren samt vår webserver hur Du som besökare kommit till vår sajt (bookmark, sökmotor eller liknande), skärmupplösning med mera, med mera. Klicka på räknaren så får du fram ytterligare information.

För övrigt så skiter vi faktiskt i vem just Du är om du vill vara anonym. Vi har varken tid eller intresse att regga vilka som e inne på vår hemsida.

Om Du inte vill vara med på siten.
Då sajten och dom beskrivningar som publiceras ibland görs under stress, tidspress, fylla osv så kan det hända att vissa personer kanske känner sig uthängda eller feltolkade. Är du en av dessa så ber vi dig att maila oss så antingen justerar vi misstaget eller tar bort det helt. Syftet med Svea Svins webbsida är att ge andra en uppfattning om hur det går till när vi åker och krökar under Hockey VM - Inte att förnedra folk. I alla fall inte mer än dom förnedrar sig själva.
Medlemmarna i Svea Svin får dock räkna med att bli uthängda och verbalt förnedrade mer än icke-medlemmar :)

Ge FAN i vårt material!!!
Där inte annat är angett så tillhör samtligt material som är publicerat på www.sveasvin.se (script, bilder och illustrationer) Svea Svin HB.
Vi vore tacksamma om ni som bara tar bilder (ni vet vilka ni är) och lägger ut på era egna sajter utan att meddela oss om detta slutar med det. Alternativt att ni åtminstone ger oss cred för bilderna. Förutom att det är ganska lågt att bara ta saker som tillhör andra, så gör Du/Ni er skyldiga till upphovsrättsbrott.
Undantaget är logotyper och varumärken som tillhör respektive ägare eller företag. Maila och fråga om du vill använda delar av vårt material för eget bruk, vi är inte omöjliga :)

Kommentarer, frågor eller synpunkter på webbsidan mailas till Gabbe.