Tillbaka till startsidan!

The Gold award!
Gästboken Länkar  Pressklipp  FAQ  Tack till!
Uppdateringar  Info om hemsidan  Maila oss  Webmasters  


Tack till

Här vill vi tacka dom personer utanför Svea Svin som på ett eller annat sätt hjälpt till att göra sveasvin.se till den sup(a)rsajt som den är. Vi fotar och filmar visserligen mycket själva, men tack vare er, som osjälviskt, bidragit med material i olika former så har våra reportage blivit mer kompletta.
Skulle Du vilja bidra med material som Du har från olika Ishockey VM, meddela oss via mail fyllskallar@sveasvin.se
Till de av er som har bidragit till sajten men av en eller annan anledning vill vara anonyma så framför vi våra tack på annat sätt.

VM 1993, München
Efter åtta år så lyckades Jörgen fixa fram bilder från VM i Tyskland på en person som senare skulle komma att bli en av medlemmarna i Svea Svin.    

VM 1994, Canazei/Milano
Annika var inte rädd för att uppoffra sig och rota fram bilder från Canazei när Fredner ringde upp henne efter 5 år.
Utan Annika så hade Italiensajten varit MYCKET tunnare till bildmaterialet.
   
Har Du bilder/filmer från VM 1994 i Italien så skulle vi bli väldigt tacksamma om Du kontaktade oss.
Det gäller även om Du har bilder som Du inte vill ska publiceras.
   

VM 1995, Stockholm
Efter sju år så poppade det plötsligt upp en massa bilder från Briza i Tjeckien från Hockey VM 1995 i Sverige.
Utan honom hade den delen av vår sajt varit helt tom på bilder från VM 1995.
   
Har Du bilder/filmer från VM 1995 i Stockholm så skulle vi bli väldigt tacksamma om Du kontaktade oss.
Det gäller även om Du har bilder som Du inte vill ska publiceras.
   

VM 1996, Wien
Allt bildmaterial från detta VM är vårt eget.    
Har Du bilder/filmer från VM 1996 i Wien så skulle vi bli väldigt tacksamma om Du kontaktade oss.
Det gäller även om Du har bilder som Du inte vill ska publiceras.
   

VM 1997, Åbo/Helsingfors
Allt bildmaterial från detta VM är vårt eget.    

VM 1998, Zürich
Pernilla var den som försåg oss med bilder från Finalen och Tre Kronors Sjunde Guld.
Om det inte var för henne så hade vi inte haft en enda bild från detta tillfälle.
   
Har Du bilder/filmer från VM 1998 i Zürich så skulle vi bli väldigt tacksamma om Du kontaktade oss.
Det gäller även om Du har bilder som Du inte vill ska publiceras.
   

VM 1999, Oslo/Lillehammer
   
Briza skaffade fram alla bilder från finalmatchen mot finland. Jeanette kan vi tacka för en del av bilderna på henne, Fredner och Gabbe och några till från Oslo och Lillehammer. Det tog över ett år innan Marit som var en av "Svart-Russen" i Lille-hammer skickade bilder därifrån. Bättre sent än aldrig.    

Ytterligare hjälp med bilder från VM har vi fått från Jukka i finland som bidrog med bilderna med Fredner på skejten i Oslo och några flera balla bilder.

VM 2000, St. Petersburg
Ellu från finland skickade en hel hög med bilder till oss, både från Grund- och slutspelet. Joy från Kanada skickade en del bilder på den svenska klacken. Tina skickade en massa balla bilder från "Hotell" Samson och inifrån arenorna. Marit, också hon från finland, skickade över en lite tunnare bunt med kort, men korten var bra och vi använde dom självklart! Taina som kom tillsammans med Ellu bidrog även hon med balla bilder från den första VM veckan.
 
 
Wille som kom den andra veckan tillsammans med Karlskoga-gänget bidrog med bilder bland annat utifrån arenan. Persson som kom med Karlskoga-gänget den andra veckan skrev och skickade en artikel om Hockey VM i Ryssland. Artikeln finns på press-sidan. Ecke från
Ruskiga Röjarna sparade och skickade över framsidan på Expressen Sport. Du kan kolla in klippet på vår Press-sida.
Lillis bidrog med några "underbara" bilder från bland annat toaletten och tvättrummet på Hotell Samson samt några bilder från Yubilenu-arenan.  

Vi har dessutom fått bilder mailade från diverse ryssar från Petersburg vilkas namn och bild vi inte känner till, men vi ber att få tacka så väldigt mycket ändå!

VM 2001, Köln/Hannover
 
Ellu, en numera mycket bra leverantör av balla bilder från Hockey VM ställde upp även i år med bilder från både grund- och slutspelet. Briza från Tjeckien lät oss använda några av bilderna som han tog under slutspelet i Hannover. Även filmflippet från finalen är hans. Johanna såg till att det kom in lite bilder på folk från finland som partajade inför och under matchen SWE-fin. Ela bidrog även hon med bilder från finnarnas uppladdning inför matchen SWE-fin i Köln  

VM 2003, Åbo
#64 Lövis skickade över mängder med bilder från VM i finland. Dessutom så skrev han en egen VM-krönika åt oss.
Utan honom hade vårt reportage från VM -03 varit extremt bildfattigt!
   
Har Du bilder/filmer från VM 2003 i finland så skulle vi bli väldigt tacksamma om Du kontaktade oss.
Det gäller även om Du har bilder som Du inte vill ska publiceras.
   

VM 2004, Ostrava/Prag
Ellu, hann knappt komma hem förrän hon mailbombade vår inbox med balla festarbilder från Ostrava. Erika från Norrköping skickade några riktigt bra partybilder från Ostrava. Lövis kom ner med sitt fyllegäng efter några dar till Ostrava och var med i Prag. Bilder kom från båda städerna.
Lövis är även den som skickat över filmer från Viasat.
Nislas var den som scannade samtliga bilder som vi själva tog under VM i Tjeckien. Martin drog i sista stund iväg ett antal bilder från Ostrava och då bland annat bilder från Bernie's.

VM 2005, Innsbruck/Wien
Henke bidrog med bilder från förfesten i Wien inför matchen SWE-CZE "Alter Schwede", den mest Sverige-fanatiska österrikaren skickade bilder och filmer från förfesten inför Semin och bilder från SWE-fin. Lövis, som reste tillsammans med oss, bidrog med mängder med bilder från hela VM, korrläste reportaget samt konverterade vissa filmer. Johanna bidrog med bilder från Innsbruck under den första veckan. Ellu skickade bilder både från krökandet i Innsbruck och Wien.
 
     
Jocke kan vi tacka för filmerna från den första VM-veckan i Innsbruck. Även han bidrog med bilder. Givetvis så skickade även Briza från Tjeckien massor med bra bilder från VM-dagarna i Innsbruck och Wien.      

VM 2006, Riga
Larsa skickade bilder från dom flesta olika partyn som vi hade. Jessika bidrog med bilder främst från inifrån arenorna och finalen. Lövis, än en gång med hundratals bilder och filmklipp på CD:n samt hjälp med att identifiera olika personer. Johanna skickade bilder från våra första dagar i Riga. Jocke gjorde detsamma.
 
Artis Tirsmalis
Briza skickade en DVD med 1,7Gb(!) bilder.
Vi använde inte alla, men en del av dom.
Pappa & Son Tijanic från Kroatien insåg efter ett dygn tillsammans med dom olika ländernas supportrar vilket land som var det vinnande gänget.
Dom skickade mängder med bilder från hela VM.
Ellu väntade för ovanlighets skull över två månader innan bilderna kom.
Det var massor med bilder!
Lettlads militärattaché i Washington, Artis Tirsmalis fixade våra nya ryggmärken.

VM 2007, Moskva
Jan Düsing, Expressen
Ellu drog i vanlig ordning över ett rejält gäng med bilder. Precis som Jorma... ...och Jami Briza bidrog med bilder och film. Jan Düsing från Expressen skickade över flera bilder från första matchdagen vid Mytischi arena.

VM 2008, Ville de Quebec
Hejduk
Challe skickade bilder från Bates motel Grodan bidrog med mängder av film och bilder från hela VM. Mia & Minna stod för i stort sätt alla bilder från festandet i deras lägenhet. Hejduk, från Briza fanclub skickade årets DVD och vi använder klipp från den i reportaget.
 
       
Plattan skickade bilder från Bates motel och arenen.        
Är du en av dom som bidrog med bilder och inte är listad här så kontakta oss så lägger vi in dig som bidragsgivare.    

VM 2010, Mannheim & Köln
Hejduk
Från Hejduk kom det in vanlig ordning mängder med bilder och även film. Tina skickade bilder från Champagne-festerna och på Bengt-Åke. Även Briza skickade som alltid, en massa bilder och även film. Larsa skickade bilder från Kölnarena och festander utanför.