Tillbaka till start!

 
The Gold award!
Gästboken Länkar  Pressklipp FAQ  Tack till! 
Uppdateringar  Info om hemsidan  Maila oss  Webmasters  
Pressklipp
Okej, vi hävdar att vi dominerar Hockey VM mest av VM-klubbarna. Men hur mycket dominerar vi då? Här kommer några sanningar:
  • Inget annat hockeygäng har vart med i dagspressen så mycket som vi sedan Hockey VM 1994.
  • Inget annat hockeygäng har så totalt dominerat svensk och utländsk etermedia som vi sedan 1994. (Punkt!!)


Här har vi samlat klipp från dom Hockey VM som vi deltagit på. En del av dom utländska klippen har vi översatt, och eftersom det hela tiden dyker upp pressklipp som folk på ett eller annat sätt gör oss uppmärksamma på så uppdaterar vi den här delen med jämna mellanrum.
Har Du ett pressklipp där vi är med? Maila Oss!

"Vi är verkligen det hockeygäng som inte bara snackar om att vi regerar mediabruset under VM, vi GÖR det verkligen!" - Medlem i Svea Svin under VM i Ryssland.

Loggorna till vänster tar dig till respektive tidnings eller företags hemsida.

Tidningen "Cronaca di Trento" den 26 april. Den allra första artikeln där Svea Svin syns på bild!
Man ser det inte så tydligt vilka veteranerna är på bilden, men när man studerar originalartikeln så är det ganska tydligt vilka personerna på bilden är.

5 maj. Kommentar om dom svenska supportrarnas alkoholvanor. Klicka här för artikel!

Tagblatt det stadt ZürichFredner trummar vid arenan.
Klicka här för artikel!


Tagblatt det stadt ZürichFredner och Teddie dominerar pressbevakningen.
Klicka här för bild!
12 maj. Svea Svin och Ruskiga Röjarna för-festar i Ölhallen i Lillehammer. Klicka här för bild!

15 maj. Bengtsson, Lilleman och Gabbe jublar för fullt.
Klicka här för bild!1 maj. Fredner på förstasidan. Klicka här för bild! (öppnar nytt fönster)

5 maj. Gabbe och Johnny på förstasidan. Klicka här för bild!

Fredner och (blivande) Svea Svin-medlemmen 65 Nilses är centralfigurer när GP visar på hur kul det är under VM. Klicka här för bild! (öppnar nytt fönster)

nr. 5, 2000. Svenska Ishockeyförbundets egen tidning använder givetvis Fredner som illustration när dom publicerar statistik om hur det gick i VM! Klicka här för bild.

Karlskoga Tidning22 maj. Perssons klassiska artikel om VM i Ryssland. Vill du veta hur det VERKLIGEN kan gå till under VM ska du ladda hem den här artikeln. OBS! Du gör bäst i att skriva ut den när du har laddat hem den för att överhuvudtaget kunna läsa den. Ladda hem artikeln i .pdf-format.[460kb]
För att kunna öppna och läsa artikeln behöver du Adobe Reader som du laddar hem gratis genom att klicka nedan.

Ladda hem Adobe Reader


Vi vet om det, Du vet att det är så och även i Köln så höll journalisterna med om vilket folk som är det vackraste. För att illustrera detta använder man naturligtvis Nilses, vacker medlem av Svea Svin, som bild.
Klicka här för artikel! (Delvis översatt)

När Lufthansa skall göra reklam för sin tävling där första priset är en resa till Hockey VM i Sverige 2002 så är valet av supporters givet. Nilses står modell.
Klicka här för artikel!

TV3På TV 3:s hemsida under detta VM så hade dom valt ut delar av dom svenska och utländska supportrarna för att man skulle kunna skicka e-cards till sina vänner och bekanta från TV 3:s hemsida.
Av dom svenska supporterföreningarna så var det dock bara två som höll måttet – Svea Svin och Goa Gubbar. Klicka nedan för att kolla vilken VM-förening som totalt dominerade mediabruset även detta Hockey VM!

En svensk viking. (Nilses) Klicka för skärmdump. (öppnar nytt fönster)

Nöjda svenska supportrar. (Patrik) Klicka för skärmdump. (öppnar nytt fönster)

Svenskt stöd i Köln. (Gabbe) Klicka för skärmdump. (öppnar nytt fönster)

...Och sen skickade TV3:s VM-redaktion ett kort och tackade OSS!
Klicka här för skärmdump! (öppnar nytt fönster

ÅlandstidningenGabbe var bara tvungen, så tvungen! Inte bara att gratta Tre Kronor till 6-5 vinsten mot finland, utan även att vara ironisk mot dom som hejar på detta land som aldrig levererar resultat. Klicka här för artikel!

I vanlig ordning så gällde det att synas och höras. Och av dom organiserade VM-klubbarna så var det bara Svea Svin som syntes i medierna. Dom andra förde en anonym tillvaro i mediabruset.
Klicka här för artikel!

slitzlogoDen svenska kvalitétstidningen Slitz insåg att det finns bara ett partygäng på riktigt under Hockey VM. Så dom ringde Gabbe och intervjuade honom inför Ishockey VM i Ryssland.
Klicka här för artikel!

 

Expressen.se Expressen noterar att Sveriges enda och VM:s främsta VM-supportrar hade kommit på plats. Klicka här för artikel.